Vacatures Overig

Stageplaats

Overig

Zoek jij een leuke stageplaats binnen ons sociaal ontwikkelbedrijf WSD? Graag ontvang ik van jou dan een berichtje met hierin...

Het sollicitatieproces

Wij vinden het sollicitatieproces enorm belangrijk en willen dit zorgvuldig en met aandacht doen. Vandaar dat we de stappen in ons sollicitatieproces alvast met je willen delen. Als sollicitant doorloop je bij ons de volgende stappen:

1

Solliciteren

Solliciteer via onze ‘werken bij WSD’ website op de vacature die bij je past. Staat die er niet tussen? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie.

2

Selectie

Je ontvangt direct een bevestiging van je sollicitatie. Binnen zeven werkdagen krijg je bericht of je op gesprek mag komen.

4

Gesprekken

Hoeveel gesprekken er zullen volgen verschilt per vacature. Meestal is het een eerste en een tweede gesprek.

4

Meeloopdag

Voor een aantal functies is er een meeloopdag gepland. Tijdens deze dag loop je met onze collega’s mee op de werkvloer en ervaar je de werkplek.

5

Assessment

Bij een aantal functies zal een assessment ook deel uit maken van ons sollicitatieproces. Dit staat in de vacature al aangegeven.

6

Voorwaardengesprek

Kom jij ons team versterken? Dan zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden. Daarna heten we je van harte welkom in ons team!

Nog meer informatie nodig om je keuze te maken?

Open sollicitatie

Niets gevonden?
Stuur je CV door!

 

Vragen?

Kijk mee met WSD

Met eigen ogen
WSD ontdekken?
Schrijf je in!