Warm welkom

Acht maanden geleden ben ik gestart als communicatiemedewerker bij WSD. Aanvankelijk was het even wennen aan de complexe organisatiestructuur, maar inmiddels voel ik me helemaal thuis! Vanaf het allereerste moment ben ik heel gastvrij ontvangen door mijn collega’s en voelde ik me gelijk onderdeel van het Communicatieteam. Collega’s zijn oprecht geïnteresseerd en ik word hier in mijn kracht gezet doordat ik werkzaamheden mag doen die ik leuk vind, bij me passen en kan doen waar ik goed in ben.

Uitdagende rol binnen de organisatie

Mijn takenpakket is heel breed. Ik hou me voornamelijk bezig met de visuele communicatie. Denk hierbij aan het implementeren van de nieuwe huisstijl in offline en online middelen in de breedste zin van het woord. Of de nieuwe website van WSD, die onlangs live is gegaan.
Een mooi project waar ik nu mijn tanden inzet, is het optimaliseren van de content(planning) van social media. Dit werd voorheen bij twee externe partijen uitbesteed en pakken we nu zelf op. Echt iets voor mij! Ook haak ik regelmatig aan bij een aantal evenementen, om zo WSD nóg beter te leren kennen. Mijn werk is elke dag anders, en dat maakt het uitdagend.

Op mijn plek

Ik kan eerlijk zeggen dat ik binnen WSD op mijn plek zit. Dagelijks draag ik bij aan onze maatschappelijke missie door op verschillende manieren onze corporate story te vertellen, verhalen van collega’s te delen en mijn collega’s te ondersteunen bij diverse projecten.
Verder vind ik het leuk dat ik in mijn functie veel met andere afdelingen samen mag werken.
Ook krijg ik alle ruimte om te ontdekken waar mijn passies liggen en waar ik nog verder in wil doorgroeien. Binnen mijn team wordt dit alleen maar aangemoedigd en krijg ik ook de kans om mezelf te ontwikkelen.  

Geluksmomentje

Ik word er blij van als ik samen met collega’s aan een mooi product heb kunnen werken en we allemaal tevreden zijn over het eindresultaat. Daarnaast vind ik het fijn dat mijn collega’s oprechte interesse en waardering voor elkaar tonen. Dat maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.


Ook werken bij WSD? Solliciteer dan nu!

WSD staat voor Werk Samen Doen. Dat is wie we zijn, een sociaal ontwikkelbedrijf. We hebben ambities en proberen ons te blijven ontwikkelen als organisatie. Past dit bij jou als professional? Bekijk dan eens welke vacatures we op dit moment hebben. Ook een open sollicitatie is altijd welkom. We horen graag van jou!

Lees ook andere verhalen van enthousiaste collega’s! Bijvoorbeeld die van Tjeu van der Walle, die er als trajectconsulent bij WSD voor zorgt “dat mensen weer een glimlach op hun gezicht krijgen”.